torstai 29. elokuuta 2013

Kissa käppyröissä

Kiitos sinulle kissasta! Se onkin aika vekkuli tapaus. Koskaan en tiedä, milloin se näyttäytyy. Mutta vihdoin tänään, muutaman viikon tauon jälkeen näin taas vilauksen. Eli kyllä se täällä blogini kulmilla pyörii.

Ensimmäinen tapaamiskerta jäi hyvin mieleen. Tämän kuun alussa, tarkemmin sanottuna maanantaina 5.8., olin ilmeisen uteliaalla tuulella ja kävin kurkkaamassa blogin tilastotietoja. En ollut melkein viikkoon kirjoittanut mitään. Ihan varmasti kaikki ovat unohtaneet, että tällainen kiskisblogblogissa on olemassakaan. ;-)

Silloin näin sen, tilastokissan!Ihmettelimme siinä hetken toisiamme. Minua hymyilytti kovasti. Tästä lähtien tilastokäppyröitä katsellessa toivoin, että näkisin sen uudestaan. 

Kuluu päivä, lisää päiviä. Ettei vaan tilastokissa ole jäänyt asumaan jonkun toisen bloggaajan tilastosivulle? Kuluu viikko, lisää viikkoja. Ei kissaa.

Mutta tänään se on taas siellä!Äkkivilkaisulta näyttää siltä, että se on tuonut koko perheensä: isosta isäkissasta (vas.) näkyy vain toinen korva, äitikissa näyttää kumpaisenkin, mutta enempää se ei paljastakaan. Äiskän vieressä pönöttää kauan odotettu tilastokissa ja tuo tuossa seuraavana taitaa olla pikkusisarus, josta näkyy vain pikkasen korvaa, niin rasavilli ja malttamaton se on.

Kissat hoi, kiva kun kävitte ja tulkaa toki toistekin! Niin ja jos sinulla on blogi, niin käy ihmeessä tarkistamassa, onko tilastokissa tullut visiteeraamaan sinunkin luonasi. Jos näet sen, niin välitäthän terveiseni.

2 kommenttia:

 1. Ihan huippua! Kokonainen lauma katteja:)
  Löytyisiköhän meiltäkin tilastokissa, pitääkin tarkistaa asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkaa ihmeessä! Tilastokissa taitaa olla tosi liikkuvaa sorttia, niin tiedä vaikka on just loikkaamassa sinne sinun iloksesi. Tai vaikka koko perhe. :-)

   Poista