keskiviikko 21. elokuuta 2013

Pinnattujen kissamaisuuksien koti

Näistä lähdetään: 

1) Kissafaniutta 37 vuoden ajan,

2) yhteiseloa kissan/kissojen kanssa enemmän kuin 15 vuotta,

3) Facebookissa yli 4 vuotta (sis. mm. kissa-aiheisen ryhmän ja sivun perustaminen ja ylläpito),

4) oma kissanmielinen blogi eli tämä tässä muutaman kuukauden ajan,

5) tutkivaa mournalismia Asuntomessuilla 2013 ja tästä kirjoitettu blogipostaus hieman yli viikko sitten (erityishuomio siitä virinneeseen mielenkiintoiseen keskusteluun!),

6) sosiaalisen median palveluja käsittelevä luento eilen illalla (osa Helsingin avoimen yliopiston verkkoviestinnän harjoituskurssia),

7) edellisen kohdan seurauksena liittyminen Pinterestiin tunti pari tai oikeastaan jo kolme tuntia sitten.

Kun kohdat ykkösestä seitsemään ammennetaan yhteen ja samaan henkilöön, sekoitetaan (muttei ravistella), lopputuloksena on kissamaisuuksia pinnattujen kuvien muodossa kissalliseen kotiin kissablogissa vinkkinä. Ja linkkinä.

8) Näkyvätkö linkin tarjoamat kuvat sinulle? Erittäin uusi Pinterestin käyttäjä ei tiedä tämän sosiaalisen median palvelun tarkemmista asetuksista, näkymisistä tai oikein mistään muustakaan (vielä) mitään, mutta toivoo, että kaikki pääsevät kurkistamaan "Tämmöinen pitäisi messutalon olla -taloon".

9) Tämä "messutalo" on aina auki. Veikkaan, että se on aina myös vähän kesken, mutta ei anneta sen häiritä. Tervetuloa vierailemaan nyt ja myöhemmin!

6 kommenttia:

 1. Kyllä ne pinnaukset näkyvät. Kun ensin klikkaa kohtaa 20 pins.

  (Mutta face jäi pimentoon. Ja syystä että emme ole naamakirjassa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaima hyvä, toimivuusraportista! Toivottavasti "messuväki" klikkailee 20 pins -kohtaa (tai lukee kommenttisi ja klikkaa sitten). Facelinkit vievät Kissannimigalleria-ryhmään ja Kissojen Suomi -kirjan FB-sivulle.

   Poista
 2. Hei tää oli just sitä mitä toivoin silloin aiemmin eli niitä sisustuksellisia kissantarvikkeita, kiitos tästä!! :) Melkoinen valikoima, huh. Kylläpä noista kelpaisi valita kissamaista kamaa messukotiin. Jospa Jyväskylän messujen sisustussuunnittelijat löytävät tämän.

  (mulla näkyi Pinterestin kuvat ihan suoraan, ei tarvinnut klikkailla mitään)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja sitten tarvittaisiin se ihminen/pariskunta/perhe, joka muuttaa kissoineen Jyväskylän messualueelle. Ei niillä niin väliä, kunhan on se kissa tai useampi. ;-)

   Poista
 3. Kaikki linkit, kuvat ja sivut pelittää =) Kattimaista loppuviikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hyvä kun pelittää! Ja hyvä kun on testaajia ja testaustulosten kertojia. Kyllä musta vielä ihan siedettävä Pinterest-tyyppi tulee, luulen niin. :-)

   Tästä on hyvä tassutella kohti viikonloppua...kattimaista ja hurrrrmaavaa sellaista myös sinulle, Me Like!

   Poista