maanantai 2. syyskuuta 2013

Paljon onnea vaan!

Ajoissa huomattu on puoliksi tehty. 

Eilen huomattu...


...ja tänään lopputoteutus. Ensiksi juuri oikeanlaisen värin valitseminen. Nimipäiväsankari tökkää nenällään ja se on sitten siinä.

 
 Kun juhlakalu vihdoin tajuaa siirtyä toisaalle - mitä ilmeisimmin nukkumaan - on jatkotoimien aika.


Ja mistäs muusta  ne kissat oikein tykkäävätkään kuin kaloista?
 

Juu juu, Justus varmasti yllättyy!


Eikä Justuksen juhlallisuuksia ilman Justuksen lempiruokaa. 

 
No niin, kisitelkäämme sankarikissa paikalle! Sieltä se saapuu, mikä tyyli, mikä notkeus, mikä nopeus....


....ja mikä ruokahalu!

Mutta hetkinen, viettääkö Justus nimipäiväänsä myös kissakalenterin mukaan? Kissojen nimipäiväkirja esille, pläräys syyskuun kohdalle. 
1.9. Pimpula, Pompula
2.9. Boris
3.9. Madame, Madonna...
 Että mitä ja kuka ja kenen nimipäivä?!

Ja milloin sitten Justuksen? Kirjan lopusta löytyy lista, johon on koottu ensimmäisen virallisen kissojen nimipäiväkalenterin nimet nätisti aakkosjärjestykseen.


Jupin 26.9. ja Jusun 19.3. jälkeen on Juuson 19.3. vuoro ja sitten Jysky 13.7.

Kieltämättä tämä saa Justuksen henkilökunnan ja juhlallisuuskomitean jäsenistön hieman ymmälleen. Mutta mepä emme moista jää murehtimaan! Kun katkaravut on syöty, kortit ja piirustukset nuuhkittu, seremonia jatkuu iltaulkoilulla.


Muut poimivat, sankari seuraa aikansa ja lähtee sitten kohti ulko-ovea. Tottahan jonkun on varmistettava, ettei kupin pohjalle sittenkään jäänyt katkarapuja. Tiedä vaikka sinne tulisi niitä lisääkin. Ja jos ei muualle, niin uniin ainakin!

8 kommenttia:

 1. Onnittelut nimipäiväsankarille! Makoisat kemut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Cheri, välitän onnittelut eteenpäin katkaravuntäyteiselle kissaeläimelle, joka mahtoi eilen kummeksua moista touhotusta. ;-)

   Poista
 2. Myöhästyneet onnittelut nimpparisankarille! Ihanat kortit ja makeat herkut, kyllä kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös Myrskyn ja Minnan onnittelut huikataan perille katkarapuannoksen tuhonneelle kissaeläimelle! Ei meillä kyllä yleensä nelijalkaisten nimipäiviä ihan tällaiseen tyyliin vietetä....ehkä nettinäkyvyys innosti lapsia askartelemaan. :-)

   Poista
 3. Juu, onnea Justukselle!
  T: Anja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justus saakoon Anjankin onnittelut heti näin tuoreeltaan, mitäs sankarikissa sattuu pötköttelemään tuossa ihan vieressä, hyvä ettei näppiksellä. :-)

   Poista
 4. Myöhäiset onnittelut! Melkoinen aukko kissannimikalenterissa, kun Justus puuttuu kokonaan, mutta onneks löytyy kuitenkin ihmiskalenterista :)

  Teillä on taitavia askartelijoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (Ja kiitoksetkin myöhässä.) Jospa kissannimikalenteria päivitetään samaan tapaan kuin ihmistennimikalenteria. Kaikkien Justus-kissojen ja niiden palveluskunnan on pidettävä kovaa ääntä itsestään, niin saadaan oikea nimi oikeaan kalenteriin. ;-)

   Poista