maanantai 26. elokuuta 2013

1 + 2 = 3 kissaa

Yksi kuva voi saada huushollin kissa-asiat uusiksi, usko pois. Tässä tapauksessa se tarkoittaa sitä, että henkilö, joka on luullut asuvansa yhden (1) kissan kanssa havahtuu, muistelee, tarkistaa ja lopulta tajuaa, että totta tosiaan, saman katon alla asuukin kolme (3) kissaa.

Aloittakaamme ihan alusta. Maanantaiaamu, henkilö on piipahdellut Facebookissa, sähköpostissa ja mm. iltapäivälehtien sivuilla. Pidempi jumittuminen tapahtuu Facebookiin, jossa kello 10.02 henkilön silmien eteen rävähtää kuva.

Tarkatkaamme sitä:


Kissoille ja kissaihmisille -sivuston tytöt ovat näpytelleet kuvan oheen "koristeeksi, nukkekotiin, lahjaksi..". Kissat ovat käsinmaalattuja posliinikissoja, istuva on 2,1 cm korkea, seisova 2 cm. 

Hmm, nukkekotiin. Niinpä, nehän ovat just sopivan kokoisia nukkekotiin...

...ja meillähän on nukkekoti. Siellä se on, leikkihuoneessa lipaston päällä ja vähän liian ylhäällä 6-vuotiaan itse otettavaksi leikkeihin. Semmonen, jonka olemassaolon neitokainen aina silloin tällöin muistaa ja vaatii 4h+k+kph:n alas. Ja kohta ylös pikkuveljen ulottumattomiin.

Hmm, henkilö muistelee, että siellä on myös kissa. Ja olisiko enemmänkin? Koira siellä ainakin on ja koiranpentuja, joista yksi on hävinnyt ja siitä henkilö saa aina aika ajoin kuulla. Mutta kissatilanne on henkilön nyt selvitettävä.

Henkilö hiipii leikkihuoneeseen (Ööö, miksiköhän? Eikö äiti muka saisi marssia reippaasti omien lastensa valtakuntaan sillä aikaa kun valtakunnan päätyypit ovat päiväkodissa?) ja tutustuu nukkekodin väen omakotitaloon. 

(Olisikohan muuten pitänyt nukkeperheelle sanoa ihan ääneen, että ei hätää, olen tässä vain tekemässä pientä kissatarkastusta? Että en missään nimessä aio koskea irtaimistoonne, ryövätä teitä tai kidnapata ketään.)

Henkilö ei anna nukkekodin mullinmallin-sisustuksen häiritä (Leikkihuone taitaa olla maanjäristysalueella?), vaan ottaa tämän pikemminkin haasteena. Siispä etsi kissa tai mahdollisesti useampiakin!

 
Kyllä, yksi musta kissa kotimme sisällä olevassa kodissa ainakin on. 

Löytyykö lisää? Jep, löytyy! Huomaatko, tuolla pinkkiyden keskellä.

  

Kun neiti saapuu kotiin, henkilö kysäisee lapsoselta, saako äiti kirjoittaa nukkekodista blogiinsa ("joo saa") ja laittaa nukkekodista ottamia kuvia sinne esille ("joo, mutta ei kai sotku näy?"). (Vastaan, että otin kuvia vain kissoista. Sotkua ei kukaan huomaa, vain ne kissat.)

Henkilö esittää kiitoksensa ja saa tietää, että valkoinen on sitten Misu ja musta on Mirri.

Yhteenveto:
Yksi musta Mirri + yksi valkoinen Misu + yksi valkoinen (jättiläis-)Justus = kolme kissaa.

Ps. Leikkihuoneessa henkilö huomasi myös pehmolelulaatikot. Henkilölle tulee erittäin vahva aavistus siitä, että kissojen määrä ei ole suinkaan vielä ajantasainen ja oikea. 


4 kommenttia:

 1. :D ei nukkekodissakaan tarvitse aina kaikki olla niin tip top <3

  satu-mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin tarvitsekaan. Ja eihän kukaan mitään sotkua edes huomannut, koska kaikki tuijottavat vain niitä kissoja. ;-D

   Poista
 2. Nukkekotihan olisi ollut lähes tyhjä ilman kissoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. En uskaltautunut penkomaan taloa tuon enempää, josko siellä olisi ollut enemmänkin kissoja. Ehkä jonain päivänä teemme sen yhdessä talon omistajattaren kanssa, niin ei tule sanomista. ;-)

   Poista