lauantai 10. elokuuta 2013

Tulossa: tutkivaa mournalismia

"Joko olet käynyt asuntomessuilla?" Tuon kysymyksen olen kuullut aika monta kertaa tämän kesän aikana.

Tänään tajusin, että huomenna on viimeinen päivä. Kävin tarkistamassa kotisivuilta ja näin tosiaan on.  Käsittääkseni sinne ei ole meiltä kovin pitkä matka. Kävin tsekkaamassa karttaohjelmalla kilometrit: Metsäkaltevan alueelle on alle 20 km. Jos messut jäävät kokematta, niin ei voi ainakaan vedota pitkään matkaan.

Eikä tässä vielä kaikki. Sain nimittäin idean. Enkä minkä tahansa idean.

Aion yrittää keretä vielä asuntomessuille ja harrastaa siellä tutkivan journalismin sukulaista eli tutkivaa mournalismia. Jaa että mitä se oikein on? Päätin, että se on tällä kertaa sitä, että tutustun messutaloihin kissanomistajan silmin ja ehkä pikkasen kissankin silmin.

Onko kissat tai ylipäätään lemmikit otettu huomioon ja jos on, niin miten? Millaisia materiaaleja on valittu, millaisia rakennuksellisia ja sisustuksellisia ratkaisuja on tety - ja mitä tärkeintä: mitä kissat, kuten vaikkapa Justus, niistä mahtaisi tuumata, miten käyttää tai jättää käyttämättä?

Siispä seuraava blogipostaus tulkoon käsittelemään tämän vuoden asuntomessuja Hyvinkäällä tutkivan mournalismin ottein. Tervetuloa silloin(kin) mukaan! Minä ainakin tuskin maltan odottaa....

Ps. Jos sinä olet ollut minua reippaampi messukävijä ja haluat kertoa kokemuksiasi, niin malta vielä. Palataan asiaan tässä parin päivän aikana. :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti