keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Heja Jösse!

Åh Justus, jos tietäisit...mutta jatka toki aamu-unien jälkeisiä aamupäivätorkkuja näin kun vielä ehdit ennen keskipäivähorrosta. Sillä välin minä kerron noille muille.

Tämän päivä aikana Facebook-kaveripiirissäni on käynyt sinikeltainen jos ei nyt viuhahdus niin ainakin tuiverrus. On Matilda "Maybe" Tidstedtia, Sara "Gittan" Erlandssonia och så vidare. Suosittua Helsingin Sanomien suomenruotsalaistavaa nimikonetta ehätti kokeilemaan myös Helmi Orvokki Naukula från Naukulan perhe.

Justus från meidän perhe vaihtaa nukkuma-asentoaan. Silmät aukeavat, mutta vain hetkeksi. Voin siis jatkaa, mutta kuiskitaan, varmuuden vuoksi.

Hmm, Helmi Orvokki eikun siis Helena "Hemppa" Orrskog, tämähän on perin tarttuvaa. En ehdi en katt, katten, katter, katterna -rimpsua sanoa, kun jo huomaan tuunaavani komeasti koisaavaa kolliani suomenruotsalaiseksi.

Kerron koko nimeksi Justuksen ja sukupuoli on mies. Klik. "Kerro ensi koko nimesi". Siis että sukunimi pitäisi olla? Mistä minä sem...en henno herättää nukkuvaa kissaeläintä, jotta tämä voisi Ei-vois-vähempää-kuule-kiinnostaa -katsellaan vilkaista hölmöjä kyselevää palveluskuntaa.

Tästä on selviydyttävä ihan itse. Ja se on nyt päätetty. Ja näin hätäpäissäni keksittynä se on Kissa.

Justus Kissa ja sukupuoli on edelleen mies. Klik.

Aavistaako se sittenkin jotain, kun heti vaihtaa kylkeä toiselle? Tuleeko tässä samalla testatuksi kissojen äärimmäisen tarkoiksi viritetyt aistit, jotka huomaavat netin nimikoneiden kautta tapahtuvat muutokset?

Silmät ovat auki. Meillä kummallakin. Oletko, Justus, valmis? Olenko minä valmis?

Tänään, marraskuun kuudentena päivänä ja Svenska Dagenin kunniaksi, sinä kolleista komein, karvaisin ja kummallisin, tulet olemaan Jonathan "Jösse" Kihlander. Ja jatko menee näin: "Jag bor i Östermark".

Huh hah hej, tässä onkin opeteltavaa yhdeksi päiväksi! Östermark on helppo muistaa, sillä mummu asuu Östermarkissa, tosin på finska mutta asuu kumminkin. Ja Kihlander, härregud mikä sukunimi! Se singahtaa makusteltavien lempinimien TOP 5 -listan kirkkaimpaan kärkeen.

Heja Jösse, jatka sinä uniasi ja jag försöka att toipua tästä.2 kommenttia:

 1. Trevligt att träffas Jösse! Hälsningar från Helena och Mamma N.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tusen tack, Helena och Mamma N.!

   Muuten, Keinäsenä Justuksesta tulisi Jonathan "Jösse" Kevin. Pitäydyn mieluummin Kihlanderissa.

   Poista