tiistai 12. marraskuuta 2013

Kaikki mitä tarvitsen -kissa, kotikissa ja kuningatarkissa

Reissuun lähtiessä meillä oli mukana yksi kissa. Kun tulimme takaisin, 5-tiellä Juvan kohdalla kissojen määrä kasvoi (näin on käynyt aiemminkin ja tapaukset eivät rajoitu ainoastaan Etelä-Savon kulmille). Nyt kun ollaan kotona, kissoja on enemmän ja vähemmän ja rehellisesti sanottuna enimmäkseen enemmän.

No, Justus nyt tietenkin ja uusimpina tulokkaina kotikissa, kuningatarkissa ja kaikki mitä tarvitsen -kissa.

Ja kiitos kysymästä, hyvin meillä menee. Näin hienosti tulokkaat ovat kotiutuneet muiden joukkoon:


Pikainen analyysi paljastaa, että jääkaappikissat ovat valloittajia, korkea-arvoisia, kuin jumalia, lähes täydellisiä. Toisaalta ne ovat myös nälkäisiä ja laiskoja. Ja karvaisiakin tuppaavat olemaan ja/mutta niin rakastettavia.

Yksi Justuksen lempimakoilupaikoista on sängyllä. Tismalleen siinä kohdassa ja sellaisessa asennossa, että mennessäsi siitä muka vaivihkaa ohi, mielesi tekeekin kevyesti silittää tätä täydellisen laiskan ja nälkäisen karvaista kissaeläintä.

Ja näin olen tehnyt. 

"Älä kulje kissasi ohi silittämättä sitä."

En tiedä, olenko kuullut tai lukenut tuon jostain vai onko se oikeasti ja ihan tosissaan omaa keksintöäni. Mutta sen tiedän, että ovessa on tilaa tällaisellekin kissalle.


4 kommenttia:

 1. Mielettömän hieno kokoelma. Ja samoin mietelause. Kannatamme sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky + kaima, kiitos kehuista ja kannatuksesta! Niin ja tuossahan ovat vain nuo mietelausekissamagneetit, muunlaiset kissamagneetit ovat vielä erikseen. ;-) (Tosin niitä ei ole aivan näin runsaasti.)

   Tiedä vaikka silityskehotus päätyy oikeastikin joskus jääkaapinoveen. Täytyy nyt ensin kuitenkin makustella sanoja ja sanajärjestystä ja miettiä, voiko saman sanoa jollakin toisella tavalla.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Mamma N! Kohta minut ja magneettikissani voi palkata jääkaappitehtaaseen osastolle, jossa testataan ovien kestävyyttä. ;-)

   Poista