tiistai 7. tammikuuta 2014

AJV ja VAH

A niin kuin Arki ja J niin kuin Justuksella. Ja V niin kuin Vihdoinkin, taitaa katti tuumata.

Ensiksi oli joulu, sitten uusi vuosi ja viime viikonlopun kumpaisenakin päivänä vietettiin tytön 7-vuotissynttäreitä.

Joulukuusi ei Justusta hetkauttanut. Hänen Kissallisuutensa ei tiettävästi käynyt edes nuuhkaisemassa vierailevaa tähtilatvaista tapausta. Ei ainakaan niin että minä olisin moista päässyt todistamaan. Uuden vuoden raketit eivät Justusta hetkauttaneet. Hänen Kissallisuutensa unet saattoivat hieman häiriintyä, mistä osoituksena korvien tavanomaista aktiivisempi liikehdintä, mutta siinä se.

Syntymäpäiväjuhlallisuudet x 2. No niin, mistä aloitetaan? Ei ollut K:ta eli Kunnon eikä U:ta eli Unia. Ja jos yritystä oli, niin se tapahtui S niin kuin Sängyn ja A niin kuin Alla. S&A-yhdistelmä toimi myös Y:hyn ja I:hin, siis Yli-innokkaisiin Ihailijoihin. M ja R on ehdottomasti mainittava eli Muuttunut Ruokapaikka. Keittiöstä se siirtyi makuuhuoneen puolelle, siis lähemmäksi ruokailijaa. Puolustukseksi todettakoon sekin, että näin vältyttiin kaatuneilta ruoka- ja juomakipoilta sekä pienimpien vierailijoiden tekemiltä maistelukokeiluilta.

Onnea on arki ilman H:n H:ta, häiriön häiriötä.
Ps.
Kissanruoan sijaan vieraille tarjoiltiin mm. tällaisia:
Ja onhan minulla leipomuksellisen kakku/keksitikkarillinen ja perin näyttävän makea ja eittämättä maistuva haave: saada tuollaisten tikkujen päihin kissoja.

Aina silloin tällöin - tai oikeastaan aika usein - käyn ihastelemassa netin kissakakkutikkaritarjontaa, kuten Justuksen ulkonäkökaimoja kera tummempien versioiden ja enemmän Pekka Töpöhäntä -lookia ja Crumpy Cat -versioita sekä tietysti Hello Kittyjä ja Karvisia. Tällaisen ohjeenkin löysin, joten ehkä uskaltaudun kokeilemaan. Onneksi on V A H = Vuosi Aikaa Harjoitella.  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti