tiistai 18. kesäkuuta 2013

Sittenkin niinku Strömsössä

Voi miksi en piipahtanut siellä?! Kun viime päivien tekemiset eivät ole menneet ihan suunnitellusti ja toivotusti, pistää ihan tosissaan harmittamaan, etten poikennut Strömsössä. Viime viikolla vierailin Vaasassa, josta olisi ollut matkaa onnistuneiden tekemisten paikkaan vain noin 10 kilometriä.

Piipahdin kuitenkin Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä Facebookissa. Vertaistuessa kun on voimaa. Latasin sinne valokuvan viime vapulta, kuvan, jossa mikroon ängetty pullataikina on intoutunut kohoamaan vähän liiankin kanssa. Se sai peukut nousemaan ja kirvoitti muutamia kommentteja.

Olisikohan ollut seuraavana päivänä, kun löysin itseni taas epäonnistuneiden paistosten, nikkarointien ja muiden tekemisten ryhmästä. Päätin, että nyt on kissakuvan aika! Tällainen oli Justuksen ensiesiintyminen yli 10 000 jäsenen silmien edessä:

Meillä Afrikan tähden pelaaminen(kin) sujuu vähän eri malliin kuin Strömsössä.

Peukkuja on tähän mennessä noussut pystyyn yli 70 ja kommenttejakin on ropissut ihan mukavasti. Moni on kertonut, että heilläkin kissat (ja muut lemmikit) osallistuvat usein liiankin innolla emäntiensä ja isäntiensä tekemisiin.

Eikö silloin mene niinku Strömsössä, kun kissa on mukana pelaamassa lautapeliä? Tai lukemassa sanomalehteä? Tai vaikka antamassa IT-tukea, kuten Afrikan tähti -sankari -Justus?Eikös silloin elämä kissallisessa kodissa ole aikalailla mallillaan? Ja miten arkipäivän tekemiset olisivatkaan tylsiä ilman kissankarvaista seuralaista. Kun kissa tietää levitetyn sanomalehden perimmäisen idean tai innostuu kokeilemaan myös lautapeliä makoilupaikkana, niin sehän menee sitten tismalleen niinku Strömsössä. 


2 kommenttia:

 1. Ajatteles, mä asun 5,5kilsan päässä Strömsöstä ! Ja ei, se postiviivisuus ja kaiken hyvin sujuminen ei vaikuta tänne asti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli täysin ylimainostettu koko Strömsö! ;-) Mutta onneksi Menee just tismalleen niinku Strömsössä -ideologiaa voi harrastaa koko maassa.

   Hmm, kovin minulla on nyt positiivista näkökulmaa asiaan kuin asiaan: ensiksi Grumpy Catin tilalle pitäisi löytää hymynaamaisia kissoja ja nyt Ei menny niinku Strömsössä onkin Menee tismalleen niinku Strömsössä. :-)

   Poista