sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Peukut nostattavin vuonna 2013

Hurrr, hurrr ja purrr, purrrr. Kohta (no, kohta ja kohta) on kehrätty 365 päivää tätä vuotta. Millainen oli vuosi 2013? Mitä oli eniten? Mitä vähiten? Muistatko nämä ja nuo? Älä unohda tätä ja tuota! Menneitä pengotaan ja löydöistä väkerretään listoja (kuten nyt vaikkapa Ilta-Sanomien tyyliin).

Mitäs tässä turhia kainostelemaan. Minäkin haluan listan. Ja mitäs tässä turhia odottelemaan vuoden viimeisen päivän viimeisiin hetkiin. Minäkin haluan listan nyt ja heti.

TOP 100 tuntuu pitkältä ja mahtavalta, jopa rehvastelevalta. Selvä, pistetään puoliksi. TOP 50, olisihan se jotain, mutta on siinäkin paljon pläräiltävää. TOP 10 tai ihan semmonen näpäkkä TOP 5 riittää vallan mainiosti.

Siispä hommiin!

Olen hääräillyt Kissojen Suomi -kirjan FB-sivulla puolisentoista vuotta. Aikamoinen tulisi listasta "Nämä kissakuvat katselin ja ihastelin vuonna 2013". Pituutta olisi tälläkin, "Nämä kissakuvat julkaisin ja myös ne, jotka olivat vähällä tulla julkaistuiksi vuonna 2013". 

Minäpä aionkin keskittyä peukkujen laskemiseen. Eli mitkä ovat kissakirjan FB-sivun peukutetuimmat, siis tykätyimmät kuvat vuonna 2013?

Oletko valmiina? Minä olen.

TOP 5 tykätyimmät kuvat ovat nämä:


5. sija
- tykkäyksiä 207
- julkaistu 21.1.
- kuvateksti: 
"Eipä olisi Kissojen Suomi mitään ilman Äänekosken kuuluisinta kattia, katkarapuja rakastavaa ja imuria vihaavaa Vladimir Punikkia! Kissakirjan sivuilla voi ihailla World's Coolest Cat -kuvakilpailun lumista voittokuvaa. No mutta ei ole hassumpi tämäkään otos! Mitä muuten mahtaa Vladdy miettiä? Onko ehdotuksia?"4. sija
- tykkäyksiä 208
- julkaistu 9.12.
- kuvateksti:
Hups, ja niin taas kävi, ettei päästy tätä(kään) viikkoa tämän pidemmälle ilman ihanaa Kissojen Suomen kissatapausta, pörheän parasta Vladimir Punikkia!3. sija
- tykkäyksiä 216
- julkaistu 20.10.
- kuvateksti:
Peukku pystyyn, jos havaitset kuvassa muutakin kuin mahtavan ensilumimaiseman!
Ps. Okei okei, tekstissä suorastaan innostan laittamaan peukut yläasentoon. Väitän, että tämä(kin) kuva olisi tykätyimpien joukossa, vaikka sen yhteydessä olisi lukenut mitä tahansa. Tai ei yhtään mitään.2. sija
- tykkäyksiä 222
- julkaistu 25.11.
- kuvateksti:
No, näettehän tämän itsekin: Suomen alkava talvi, Kissojen Suomen mahtava kissa ja mahtavan kissan mahtavan hännän pörheysaste ties mitä.


Ja nyt vuoden 2013 kaikkein tykätyin, peukutetuimmista peukutetuin, kissakuva Kissojen Suomen FB-sivulla! Siinä on kissa, tarkemmin sanottuna punainen kissa. Ja siinä on sitä jotain. (Ja siinä on houkuteltu, maaniteltu, oikein vikitelty tykkäämään.)

1. sija
- tykkäyksiä 343
- julkaistu 9.12.
- kuvateksti:
Peukku pystyyn, jos havaitset kuvassa muutakin kuin mahtavan syysmaiseman! :-)Onnitelut Vladimir Punikille! Toivon, että viihdyt, loikit, vaanit ja poseeraat meille myös vuonna 2014. Me niin tykätään - ja tykättiin - sinusta!


Ps. Tiedoksi niille, joille Kissojen Suomi FB:ssa ja kirjana ei ole tuttu: vakuutan ja vannon, että kummastakin löytyy myös muita kissoja. Vieläpä kattava kokoelma kaikenmoisia katteja. Vladimir nyt sattuu olemaan ylivoimainen, näemmä.

4 kommenttia:

 1. Elämä ilman kissoja olisi toivottoman ankeaa ja köyhää. Onnea vuodelle 2014 Vladimir Punikki ja omistaja sekä kaikki kissaihmiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksistasi RoundFace's Matilda! Ja niin totta tuo, että ankeaa ja köyhää olisi kissaton elämä. Onnea, iloa ja kissankarvoja sinulle myös tulevan vuoden päiviin!

   Poista
 2. Hurmaava Vladimir Punikki <3 Toivottelen minäkin hänelle riemuisaa ja onnellista vuotta 2014!
  t. kahden komean kollin emäntä Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä lupaan kertoa terveiset Vladdylle ja yritän myös houkutella tänne Kiskisblogblogiin. :-)
   Ja minulta lähtee terveisiä ja silityksiä Merjan kahdelle komealle kollille!

   Poista