maanantai 30. joulukuuta 2013

Aivan erityinen tarina

Olipa kerran henkilö, joka päätti, että tänään on se päivä. Hän oli mennyt lupaamaan tyttärelleen, että tämä saisi 7-vuotissynttäreilleen herkkuja, sellaisia henkilön itsensä leipomia aivan erityisiä herkkuja.

Lupaukset on pidettävä, ja niinpä henkilö näpytteli navigaattoriin juhla- ja leivontatarvikkeisiin erikoistuneen myymälän osoitteen. Kerta ei ollut suinkaan ensimmäinen. Matkalla hän muisteli edellistä visiittiään. Silloin henkilö ei onnistunut palaamaan kotiin todellakaan tyhjin käsin. Hän toivoi silloin ja toivoi nyt, että myymälän väki oli saanut piparimuottihyllyt täytettyä jotensakin kohtuullisessa ajassa ja kutakuinkin kohtuullista vaivaa käyttäen.

Ja kas, niin kävi, että henkilö sai aivan erityisiin herkkuihin vaaditut erityiset tarvikkeet ja erityiset aineet. Seuraavaksi kassalle ja kot....piparimuotit! Henkilö ei millään voinut vastustaa kiusausta ja suuren repsahduksen vaaraa uhmaten hän lähestyi Niitä Hyllyjä. Tosin niiden paikkaa myymälässä oli vaihdettu, mutta se ei ollut henkilölle este, vain pikkuruinen hidaste.

Tänään oli aivan erityinen päivä, jolloin syntymäpäiväjuhlavalmistelut saivat luvan alkaa ihan oikeasti. Ja tänään oli aivan erityinen päivä, jolloin keskelle syntymäpäiväjuhlavalmisteluja saapui jotain tällaista:Ja tältäkin se näyttää:Eikä ilman tätäkään se olisi mitään:Henkilön uusin lupaus: värikäs kattiseurue tulee saamaan täydennystä. "Onneksi jouluun on alle vuosi aikaa!" henkäisee henkilö ja saattelee uusimman tulokkaan kaltaistensa joukkoon.
Sen pituinen se.


2 kommenttia:

  1. Joko uudella asukkaalla on nimi? Oikein hyvää uutta vuotta teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole nimeä, ihan on vain kissamuotti. Taitaa tästä lähtien totella ilmausta "no se uusin siellä". ;-) Oikein mauahtavaa uutta vuotta sinne teille Naukulaan!

      Poista