lauantai 8. helmikuuta 2014

Teille on saapunut paketti, Herr Justus

Ovikello soi. Justus tulee eteiseen vastaan, kuten sillä on monesti tapana tehdä. Sisään ei lampsikaan vieraita. No, mutta jotain sentään.Montakohan tullivirkailijaa tämä paketti on tavannut matkalla Saksasta Suomeen? Tiedä häntä, mutta veikkaanpa, että ensimmäinen tullikissa on aina ensimmäinen tullikissa.Jaahas, mitäs täältä oikein löytyykään? Etwas Gutes?Njääh.

Muutamia päiviä aiemmin vessanovessa oleva kissanluukku sai kokea kovia. Kiukustuneella 4-vuotiaalla on kuulkaa ihmeen paljon voimaa. Ja tämän vanhemmilla oli kuin olikin kärsivällisyyttä löytää prikulleen samankokoinen uusi luukku. Klik. Aus Deutschland.

Oikeastaan Justuksen hiekkalaatikkokin pitäisi uusia. Mistään vain ei ole löytynyt prikulleen samankokoista uutta sellaista. Paitsi nyt, klik, aus Deutschland.


Kappas, siellä olisi tuommoiset jännät ruokakupitkin, tuommoinen korokkeellinen. "Mahdollistaa syömisen mukavassa asennossa." Sopis hyvin meille. Tai siis Justukselle. Klik.


Vielä pitäisi jotain tilata, että saisi ilman postituskuluja. Otetaan vaikka noita senioriraksuja. Klik klik.

Pahviloota ei ole vielä tyhjä. Kissannameja, joissa kiitellään ainakin viidellä eri kielellä. Tämähän oli Pirkkaniksien Pirkkaniksi: tee kuten me teimme ja luot kätevästi helmikuiseen iltapäivään joululahjapenkojaistunnelmaa. Okei okei, ja ripaus karkkipäivää, tässä pari namipalaa. Oho, ne katosivatkin jo!


Kerrotaan, että kissat ovat kovia stressaamaan, jep, ihan pienestä ja ihan pienistäkin muutoksista. Olkoon tässä tarpeeksi järkytystä tälle päivälle ja huomenna jotain muuta.

Kuten uudet ruokakupit. Voilà! Ja uusia senioriraksuja. Njam njam!


Mullistusviikkomme jatkuu taas huomenna. Uusi kissanluukku, Herr Justus, vai uusi hiekkalaatikko, Herr Justus? Ei auta muu kuin entten tentten und so Weiter.


5 kommenttia:

 1. Juhlapäivä! Meillekin on tulossa moinen juhlapäivä, kovasti jo odotellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä juhlallisuuksia pitkitetään useammalle päivälle, ettei Herr Justus stressaa/närkästy/mullistu/jotain muuta liikaa. Ja kyllä me ihmiset kovasti jo odottelimmekin pakettia saapuvaksi ja jännityksellä mallailemme luukkua ja hiekkistä; ne kun eivät saisi heittää milliäkään kerrotuista mitoista.

   Mukavaa tulevaa juhlapäivää teille, Me Like! :-)

   Poista
  2. Niin ja täytyy tarkentaa, että perheemme 4-vuotias ei ole nelijalkainen vaan ehta kaksijalkainen tapaus. ;-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä. :-D Ja seuraavaan on alle vuosi aikaa. Hurjaa. :-D

   Poista