Kis kis Justus (ja Jesper)


Justus ja Jesper...
                                                                                     ...kaikkiin kissamaisuuksiini innoittaneet kissat.     

Jesper, tuo raitapaita ja pallojen noutaja, kotiutui meille vapun kynnyksellä 1998. Outokumpulainen kissa oli viettänyt ensimmäiset kuukautensa paikassa, jossa kissanruoan ja -hiekan sijaan markat haluttiin laittaa ennemminkin kaljaan ja muuhun kurkusta alas menevään. Olivat tyytyväisiä, kun pääsivät kissasta eroon - me olimme vieläkin tyytyväisempiä kun saimme juuri tämän kissan.

Kyllähän Jesperillä pitäisi joku kaveri olla, tuumimme. Ei mennyt kuin muutama päivä, kun jo olimme sopineet tapaamisen Joensuun torille. Mukaamme tuli kissatapaus Kesälahdelta, jossa se oli jo ties kuinka monennessa kodissaan. Ei kuulemma tullut toimeen muiden kissojen kanssa. Ja pah ja pöh, Justuksesta ja Jesperistä tuli heti kavereita. Ihana, mainio, suorastaan maailman paras kissakaksikko, sanon minä! 

Kyllähän näistä karvakasoista riittää tarinaa ja turinaa ja "muutama" kuvakin. Niitä tulen tänne lisäämään...siispä käy aina välillä kurkistamassa, josko jotain uutta löytyisi Justuksesta ja Jesperistä eli Jestuksesta ja Jusperista eli Juusta ja Jeestä.

Sen verran haluan vielä kertoa, että Jesper eli luonamme aina lokakuuhun 2009. Kun viimeksi kävimme mummulassa, haudan päällä kasvavat ruusut hehkuivat punaisimmillaan.

Ja Justus, tuo keväällä 15 vuotta täyttänyt kollinvötjäke, tipautti just (muka) vaivihkaa rivistön valkoisia karvoja viereeni ja tuossahan tuo nyt kehrää, hrrrr....

* * *

Kuulumisia:
Justus siirtyi kissojen taivaaseen 31.7.2014.
Ikävä on kova.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti